مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت بعد از منصرف شدن شاکی

شخصی که من تا به حال ندیده بودمش و برخوردی نداشتم از من شکایت به قصد مزاحمت به اشخاص عادی کرده اما قبل از شروع جلسه دادرسی منصرف شد اما من در امضایی که به عنوان حضور زدم نوشتم هیچ کدام از اتهامات را انجام ندادم حال من در صورت نیاز میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اعاده حیثیت بعد از رای برایت می‌باشد آنهم با شرایطی خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی ممکن است نتیجه نگیرید
شما باید سؤنیت طرف مقابل را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل شکایت است اما میتوانید موفق هم نباشید چرا که نیازمند اثبات سوء نیت در ارتکاب هستید که مقوله حساسی است

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام برای اعاده حیثیت اولا باید رای برائت بگیرید دوما مطابق رویه قضایی معمولا منع تعقیب میخوره

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به اینکه از شکایت منصرف شده است نمی توانید به جرم اعاده حیثیت شکایت کنید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
بله، در شرایطی که شما شرح دادید، امکان طرح دعوای اعاده حیثیت برای شما وجود دارد.

شرایط لازم برای طرح دعوای اعاده حیثیت:

برائت از اتهام
صدمه به حیثیت و اعتبار

نحوه طرح دعوای اعاده حیثیت
شما می توانید بتماس گرفته و وقت مشاوره بگیرید تا بنده در جهت طرح دعوای اعاده حیثیت در دادگاه عمومی محل سکونت خود، نسبت به احقاق حقوق شما اقدام نمایم.

طرح دعوای اعاده حیثیت مشمول مرور زمان است، لذا در اسرع وقت نسبت به طرح آن اقدام کنید.
جمع آوری مدارک و مستندات مربوطه، از جمله رونوشت شکایت اولیه، قرار منع تعقیب یا حکم برائت، و گواهی شهود یا سایر ادله اثبات کننده ضرر و زیان، در موفقیت شما در این دعوا موثر خواهد بود.
مشاوره با وکیل می تواند شما را در مسیر طرح صحیح دعوای اعاده حیثیت یاری کند.

تذکر:

اطلاعات ارائه شده در این پاسخ بسیار خلاصه بوده و به هیچ وجه جایگزین مشاوره حقوقی تخصصی نیست.