مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ثمن معامله موتور سیکلت

باسلام.چندماه پیش یک موتور سیکلت از طریق معرفی یک نفر فروختم به خریدار،اولش گفت مدارک موتور رو بیار ببینم موردی دارد یانه،من هم مدارک رو بردم،وقتی مدارک رو دید گفت موردی نیست معامله کنیم،قبول کردم،یک بیع نامه در دو برگ نوشتیم که همون شب نصف پول موتور رو نقد بدهد و نصف بقیه اش یک هفته بعد تو محضر موقع سند زدن بدهد و یک ساعت من رو در محل کارش نگه داشت تا بالاخره گفت من نصف پول رو با چهارتا کارت برات میریزم امشب،که چهار بار پول ریخت برام و هربار که می‌ریخت نشون میداد گوشیش رو که وجه با موفقیت انجام شد،من که دیدم وجه با موفقیت انجام شد گفتم مدارک رو بده تا روز محضر،گفت چه کاری هست هفته بعد مال من میشود و نمیخواد مدارک رو ببری،من رفتم عابر موجودی گرفتم دیدم پولی واریز نشده،چندین با همون شب موجودی گرفتم ولی پولی نیامد،زنگش زدم خاموش بود،فرداش رفتم مغازه اش گفت پول رو ریختم به حسابت،ازمن اصرار،از اون انکار،که شکایت کردم پله پله،تا رسیدم به جلو حساب بانکیش رو بستم،که معلوم بود حسابش به نام یکی دیگر هست،یک بار قاضی متهمش کرد که کل پول موتور رو بدهد با دومیلیون اضافه،که اعسار زد،الان میخواستم بپرسم آیا میتوانم به موتور یا پولش برسم یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن دادخواست شما و رای دادگاه دارد

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب با توجه به فرمایشات شما حکم به نفع شما صادر شده و با توجه به اینکه ایشان در مقابل دریافت مال (موتور) محکوم شده است. احتمال رد شدن دعوای اعسار ایشان زیاد است. فقط باید پیگیری در ادامه مراحل دادرسی و اجرای حکم داشته باشید.