مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام و عرض ادب
چند وقت قبل بنده توسط یک نفر مورد ضرب و جرح قرار گرفتم که یکی از این ضرب جرح ها ساعد دستانم را به شدت گاز گرفت و بنده به پزشک قانونی مراجعه کردم که پزشکی قانونی حارصه های دستان را نوشته بوده که بر اثر اصابت جسم سخت ولی بنده تو جلسه دادرسی حقیقت که حارصه ها بر اثر گاز گرفتن بوده گفتم که در بازپرسی جلب به دادرسی صادر شد ولی وقتی رفتیم پیش قاضی کیفری مشتکی عنه گفتش که خود زنی بوده و منم گفتم که از طریق گاز گرفتن بوده و قاضی پرونده را اعاده به بازپرسی داده و بازپرسی هم داره تحقیقات می کنه حالا نمی دونم به نظر شما چی میشه
و بازپرسی نامه زده به پزشکی قانونی که نوع صدمات و جراحات را مشخص کنه. البته برای موارد فوق شاهد هم دارم که گاز گرفته و حارصه ایجاد شده به نظر شما جواب پزشکی قانونی حارصه ها را تایید می کنه یا نه؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر خوذزنی نبوده که به فرمایش شما نبوده پزشکی قانونی تشخیص میدهد.جای نگرانی نیست.