مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام اگر اپارتمانی سه طلبکار داشته باشد چگونه مزایده میشود برادرم دو دانگ از شش دانگ که 4 دانگ بنام مادرم هست و دو دانگ بنام خودش بوده بدهی بالا آورده و خودش متواری است ایا اگر ما با طلبکار اول مصالحه کنیم و بدهی اش را بدهیم دو دانگ را میتوانم بنام خودم که برادرش هستم بنام خودم بزند؟ الان فعلا ملک برای مزایده فروش هست یک هفته بیشتر وقت نداریم ایا فقط با طلبکار اول باید صلح کنیم ارزش ملک 1/700/000 م هست فقط نفر اول مهم است یا سه طلبکار دیگه هم میتوانند دخل و تصرف کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با پرداخت مبلغ به طلبکار اول طلبکاران بعدی در نوبت جلوتر قرار میگیرند. به نفع شما نیست که برای آن دو دانگ پول یکی از طلبکاران را بدهید چون عملاً مشکل ملک حل نمی شود