مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه خانواده

من دختری هستم 33 ساله که میخواهم با آقا پسری ازدواج کنم ولی پدر و مادرم مخالف هستند. چطور میتوانم با ایشون ازدواج کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دادخواست دهید اگر بی دلیل مخالفت میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست بدهید از طریق دادگاه مجوز دریافت نمایید

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام
شما باید این مورد رو در دادگاه اثبات کنید که ایشون فرد مناسبی هستند و طرح دعوی کنید و دادگاه رسیدگی کند و اجازه ازدواج شمارو صادر کند

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

دادخواست استیذان بدهید در دفتر خدمات قضایی

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

نسبت به تنفیذ ازدواج از دادگاه ،دادخواست تقدیم نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
باید دادخواست بدین اگه ثابت بشه مناسب هستند اجازه ازدواج داده میشه

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام اگر شخص مناسبی هستند میتوانید از دادگاه مجوز بگیرید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چنانچه باکره هستید بجای اذن پدر اجازه دادگاه خانواده لازم دارید و باید دادخواست بدین چنانچه باکره نیستید اجازه پدر ساقط میشه و میتونید ازدواج کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام پدرومادر بهترین دوستون هستند ولیکن میتوانیددر صورت باکره بودن دادخواست مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پدر علت مخالفتش عقلایی نیست از طریق دادگاه برای اجازه ازدواج اقدام کنید قاضی به قائم‌مقامی پدر شما با سنجیدن شرایط هم کفو بودن اذن ازدواج می دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست اذن در نکاح تنظیم گردد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با طرح دعوی و معرفی ایشان به عنوان فرد مناسب و اخذ مجوز میتوانید نسبت به ازدواج اقدام نمایید.