مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی

پدر بنده سرقفلی مغازه ای را در سال 56 برای من میخرد
و صاحب سرقفلی برای رضایت از صاحب ملک یک دسته نوشته مینویسد که اینجانب مغازه را با اجازه صاحب ملک واگذر میکنم به پدر بنده و خودش با صاحب ملک امضا میکنند ولی پدر بنده امضا نمیکند و شفاهی اعلام میکند من مغازه برای پسرم خریدم
و از سال 56 به بعد تمام قراردادهای مغازه هر سه سال با صاحب ملک با بنده تنظیم شده و تمام مبالغ هم بنده پرداخت کردم و رسیدش هم موجود هست
پدر در سال 96 فوت کرده و الان برادر های من از من شکایت کردند که این مغازه برای پدر ما هست چون میگن صاحب سرقفلی قبلی نوشته که مغازه را به پدرم فروخته
باتوجه به این که پدرم امضا نکرده و اصلا هیچ قراردادی با صاحب ملک ندارد. برادرام میتونن مغازه از من بگیرند؟درضمن صاحب ملک هم در سال 98 فوت کرده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به مدارک و مستنداتی که شما دارید می‌توانید اقدام قانونی را به عمل بیاورید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیاز به رویت و بررسی دقیق و کامل دارد سپس نظر مناسب ارائه خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه هیچگونه قراردادی بین شما و پدرتان و همچنین بین شما و مالکین قبلی وجود ندارد اصل بر این است که سرقفلی مغازه در مالکیت پدر مرحوم شما بوده است مگر آنکه دلیل و مدرک دیگری داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انتقال به خود را باید اثبات نمایید