مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مالکیت مغازه

باسلام خدمت کارشناس محترم ... سرقفلی مغازه ای را سال 1381 پدر بنده به همراه عموی بنده شراکتا به صورت صلح نامه و وکالتی از ورثه مالک سرقفلی که فوت شده بود خریدن...(ملکیت مغازه فوق هم شراکتا برای پدر و عموی بنده ست)ولی وکالت رو به دلیلی که بنده خبر ندارم نتونستن ببرن قطعی کنن و این موضوع تا الان که سال 1401هست هم انجام نشده ..پدر بنده سال 99به رحمت خدا رفت و الان بعد از گذشت 3سال میخام بدونم تکلیف سرقفلی فوق با وجود صلح نامه و وکالت نامه ای که داشتیم چی میشه و چطوری میتونم استعلام کنم که مالکیت سرقفلی مغازه الان برای کیه...
بدلیل این سوال و میکنم که عموی بنده بسیار انسان خدا نشناس و ....هستن و من تقریبا مطمن هستم که از دادن هرگونه رانت و باج برای تصاحب سرقفلی فوق عبایی ندارن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل جهت کارشناسی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر شما سند صلحنامه رسمی سرقفلی داشته باشید مالک سرقفلی محسوب میشوید

ولی اگر سند صلحنامه سرقفلی عادی باشد مالکیت شما باید در دادگاه اثبات گردد و باید دادخواست اقامه گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرسند صلحنامه رسمی سرقفلی داشته باشید قانونا مالک سرقفلی هستید و اگر عادی دارید باید در دادگاه اثبات مالکیت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بايد دادخواست اثبات مالکیت داده شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ایادی متصرف همچنین نقل و انتقالات باید بررسی شود صحت هر انتقال باید جداگانه بررسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قدر السهم پدر شما از مالکیت به ورثه اش منتقل شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با فوت هر یک از طرفین وکالت، وکالتنامه باطل میگردد . در خصوص صلح نامه مشخص نیست عادی است یا رسمی نیاز به بررسی بیشتر مدارک است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند مالکیت بنام پدرتان هست وکسی مدعی سرقفلی نیست یعنی سرقلی هم مال شماست به هر حال اگر مدرکی دارید بهتر است وقت حضوری بگیرید تا ببینم

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با سلام
برای اظهار نظر نیاز به توضیخات بیشتر و بررسی مدارک است لذا خواهشمند است مشاوره حقوقی دریافت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با فوت پدر شما وکالت نامه باطل شده است ست و در خصوص سند صلح نامه نیز باید تماس بگیرید و توضیحات کافی ارائه کنید خصوصاً در خصوص متن صلح نامه تا مشخص شود چه مواردی در صلح نامه قید شده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صلحنامه معتبر است ولی وکالتنامه باطل شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما سند صلح رسمی سرقفلی را دارا باشید مالک سرقفلی هستید اما اگر سوال نامه عادی باشد معتبر است اما می بایست در دادگاه اثبات گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تخصص ما در رشته حقوق است
موارد ديني را از علماي دين استعلام فزماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قانون اگر شما سند صلحنامه رسمی سرقفلی داشته باشید مالک سرقفلی محسوب میشوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک مربوط به انتقال سرقفلی باید بررسی گردد