مشاوره حقوقی رایگان - رای منع تعقیب کیفری در دادگاه حقوقی

باسلام
من از کارت های بانکی ام سوء استفاده شده و در پرونده کیفری که کلاهبرداری زده شده شاکی ها فقط فیش واریزی به حساب بنده را گذاشته اند و دادگاه منع تعقیب صادر کرده و اعتراض به منع تعقیب هم رد شده و دادگاه نوشته که شما فقط فیش واریزی را روی پرونده گذاشتید و هیچ مدرکی دیگر نگذاشتید و حالا در دادگاه حقوقی شکایت کرده اند و درخواست بازگشت مبلغ و تاخیر و تادیه کرده اند . آیا رای منع تعقیب کیفری برای دادگاه حقوقی تاثیر گذار هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تاثیر خاصی در وصف حقوقی ندارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر پرونده کیفری جداگانه رسیدگی می‌شودچرا که از جنبه جرم نگاه می‌کند می‌تواند به شما کمک کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه حقوقی می توانید مبالغ واریزی را مطالبه کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صدور قرار منع تعقیب در پرونده کیفری لزوما باعث رد دعوی حقوقی نمی شود.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

خیر
شما باید علیه شخصی که از کارت بانکی شما سواستفاده کرده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که مبالغ واریز به حساب شما ، توسط چه شخصی مورد سؤ استفاده قرار گرفته است
شما باید دادخواست جلب ثالث مطرح نمایید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
تاثیر گذار هست ولی در رای کیفری چیزی که باعث برائت شما در پرونده حقوقی بشود اورده نشده

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام خیر ممکن است در پرونده حقوقی محکوم به استرداد وجوه شوید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
این حکم یعنی از نظر کیفری شما جرمی مرتکب نشدین، ولی از نظر حقوقی چون پولی به حساب شما واریز شده و اونها بدهی به شما نداشته اند طبعا باید به جهت داراشدن ناروا وجوهشان را برگردانید. تاخیر تادیه از روزی که پولشان را طلب کردند به عهده شماست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که در موضوع مورد رسیدگی تاثیر داشته باشد قابل اتکاست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام شما نسبت به کلاهبرداری منع تعقیب خورده اید به هر حال باید ثابت نمایید این وجوه بدون اطلاع شما واریز و برداشت شده است مثلا ثابت نمایید کارت گم شده است