مشاوره حقوقی رایگان - کیفری نفقه

با سلام
همسر بنده به مدت 10 ماه نفقه پرداخت نکرده و ایشون با شاهدهای دروغین تلاش کرد بگه به من مبالغی دستی در حضور شهود پرداخت کرده در دادسرا دادیار به نفع بنده رای داد ولی متاسفانه نمیدونم بابت چه دلایلی دادگاه امروز حکم برائت ایشون صادر کرد. الان چیکار کنم آیا چاره ای داره یا نمیشه کاری کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا هیچ پرداختی نداشته خودشم اعتراف کرد بعدا خودم متعجبم بابت چی این رای صادر شده، آیا احتمال داره ایشون پیش قاضی گفته اصرار داره منو برگردونه سر زندگی این حکم صادر بشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به رای دادگاه اعتراض کنید.ولی در نظر داشته باشید که محکومیت به جرم ترک انفاق کمی سخت اثبات می شود و ارتباطی به اصرار همسر شما به قاضی ندارد....... از فکر و خیال پارتی بازی دور شوید!