مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت

با سلام ،واحد من طبقه اول هست و از آشپزخانه به یک حیاط خلوت 10متری درب دارد و روی نقشه ساختمان هم کاملا مشخص هست ،واحد روبرو و واحد های دیگر فقط پنجره دارند ،واحد روبرو پنجره را برداشته و درب گذاشته و میگه چون مشاع هست حق دسترسی دارد ،شهرداری حق را به ما داده و براشون نامه تخلف فرستاده و گفته باید درب رو بردارند اما همچنان خودشون رو محق می‌دونند. من برای پیگیری شکایت چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری شکایت خود را پیگیری نمائید و عدم اجرای دستور شهرداری را اعلام بنمائید.