مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت در ساختمان

سلام ما 13سال است طبقه اول به آپارتمان 4طبقه دوواحدی رو خریداری کردیم در طبقه ما یک حیاط خلوت هست و پنجره اتاق خواب دستشویی و حمام داخلش هست صاحبخانه قبلی گفت مشاع هست بعداز خرید همسایه روبه رو گفت این حیاط مال ما هست ما درگیر نشدیم اما خواهش کردیم وسایل را از پشت پنجره اتاق خواب بردارند و حمام و دستشویی 13سال است که حتی پرده رو کنار نزدیم حمام پر از نم میشود چون پنجره اش را پوشاندن جدیدا رو به پنجره ما دوربین مدار بسته نصب کردن تاالان سه بار بحثمون شده اون ها میگن نباید پشت پنجره بیاید و نگاه کنید ولی ما این جا رو سه خواب خریدیم ازشون و درخواست کردم به فاصله یک متر از پنجره اتاق خواب دوتا میخ و یه پارچه بزند تا ماهم استفاده کنیم ولی این کار هم نکرده مگر میشه خونه ای ساخته بشود که کسی تا پشت در حمامت و اتاق خوابت بتونه بیاد و نتونی معترض بشوی.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

استفاده از مال مشاع تا جایی که معارض و مزاحمتی برای دیگران نداشته باشد مجاز است لذا نصب دوربین در صورتی که دید به سمت شما داشته باشد نیز غیر مجاز است می‌توانید تقاضای رفع ممانعت از حق یا ایجاد مزاحمت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنین حقی ندارند چون میتوانید پنجرها را باز کنید و جهت تهویه از حیاط خلوت استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جز مشاعات است و بدون اجازه ساکنین چنین حقی ندارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه نسبت به شما دید داشته باشد چنین حقی را ندارند