مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده به عنوان شاکی پرونده خیانت در امانت شکایت کیفری ثبت نمودم و دادگاه کیفری بعد از بررسي رای به محکومیت متهم به خیانت در امانت صادر نمود. آیا براي مطالبه ضرر و زیان و مطالبه مال مورد خیانت در امانت و فک رهن میشود همزمان دادخواست حقوقی رد مال خیانت در امانت و الزام به فک رهن درخواست گردد و یا میبایست دادخواست حقوقی الزام به فک رهن انجام گیرد و بعد از تایید توسط دادگاه دادخواست حقوقی رد مال خیانت در امانت صورت گیرد؟

پاسخ ها :

رد مال خیانت در امانت الزام به فک رهن مطالبه ضرر و زیان رد مال خیانت در امانت فک رهن