مشاوره حقوقی رایگان - رد مال خیانت در امانت

با سلام. شاکی 4 تا رسید بابت چک برگشتی اشخاص از من گرفته است. من معوض برگشتی ها به او جنس دادم( پارچه ). در شکایت کیفری غیابی رای به نفع او شده است و به تبع تجدید نظر اما در جلسه واخواهی که من حضور داشتم خودش اقرار کرد که سیزده تومن را گرفته و به این جهت الان برای رد مال خیانت در امانت در شورای حل اختلاف رفته است و دادخواست بابت ده تومن مابقی داده است. متاسفانه در جلسه واخواهی قاضی اصلا توجه نکرد که بپرسد 13 تومن را به چه شکل گرفتی پول گرفتی یا ...
الان نتیجه حل اختلاف چی میشود؟ فقط ما بابت پارچه فاکتور امضا شده نداریم ولی شاهد داریم. لطفا راهنمایی کنید. چه کاری باید انجام بدهم؟
ما از قبل رابطه خرید و فروش با هم داشتیم. آیا درخواست کارشناسی کمکی به ما میکند؟
چطوری من میتونم ثابت کنم بدهکار نیستم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید با گواهی دو شاهد ادعای خود را مبنی بر دادن پارچه به عوض وجه چک اثبات نمایید