مشاوره حقوقی رایگان - مجوز آموزشگاه

سلام وقت بخیر.
ممنون که این امکان رو فراهم کردین تا بتونیم سوالاتمون رو اینجا مطرح کنیم.
من میخوام یه آموزشگاه تاسیس کنم.
سوالم اینه که آیا برای تاسیس آموزشگاه حتما باید مجوز حوزه تخصصی خاصی رو بگیرم. مثلا اگر میخوام آموزشگاه کامپیوتر بزنم حتما مجوز آموزشگاه کامپیوتر رو بگیرم؟ میخوام توو آموزشگاهم هم کامپیوتر تدریس کنم هم مسائل مالی و بورس و فارکس. اصلا چنین امکانی هست یا نه و اگر هست برای دریافت مجوزش باید چه کار کنم.
میدونم که ممکنه جواب سوالم طولانی باشه پیشاپیش ازتون عذرخواهی و تشکر میکنم. هر چقدر که برای شما مقدور هست به من جواب بدین. ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.