مشاوره حقوقی رایگان - دیه

در اجرا احکام شعبه دوم نوشهر ابلاغیه داده که تا ده روز اقدام به پرداخت دیه نمایید به علت فوت مادرم نتونستم به دادگاه بروم انسداد به حساب بانکی آمد مبلغ 2500000تومان کسر نمود بعداز آن سیم کارت مسدود کردند و امروز دوبار انسداد به حساب آمد 22میلیون تو حسابم خالی شد اجرا احکام نگفته چقدر دیه دارم که من به صندوق دادگاه واریز کنم.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اجرای احکام مراجعه پرداخت ورفع مسدودی را بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، شعبه اجرای احکام مطابق با رای قطعی مبلغ دیه را مشخص می‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

*** سلام و عرض ادب ***
معمولا در ابلاغیه ای که از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ شده میزان این مبلغ درج می شود .
اگر این اتفاق نیافتاده است با گرفتن وقت اینترتی از همان شعبه اجرای احکام به انجا مراجعه نمایید و به شما خواهند گفت .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید حضورا از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه اجرای احکام مذکور مراجعه و پیگیری فرمایید