مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کار و سرمایه

با سلام، بنده مدتی است که با یکی از آشنایان بصورت شراکتی ( سرمایه از من و کار از ایشون) با هم کار میکنیم. و جدیدا ایشون پیشنهاد دادن که از طریق دوستانم اقدام به جذب سرمایه بیشتری بکنم و سود حاصله را بصورت برابر تقسیم کنیم. میخواستم بدونم چه تضمینی از ایشون باید بگیرم که در صورت بروز مشکل مالی، برای بنده دردسری بوجود نیاد. چون من هم فقط یک سرمایه گذار هستم و در نحوه اجراء کار دخالتی ندارم.

با تشکر از شما

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بايد حتما قرارداد سا متمم قرارداد اصلي بنويسيد و ذكر كنيد و گرنه شريك محسوب ميشويد.و عدم مسئوليتتون بايد ذكر بشه.تنظيم قرارداد از طريق وكيل دادگستري به نفعتونه