مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام. ببخشید من تا سن 30 سالگی پدر من برایم شناسنامه نگرفته است به علت مشکلات خوانوادگی و سکونت در منطقه مرزی و اکنون تازه اقدام کرده ایم. که استشهادی محل . اقرار نامه پدر . شهادت شهود 2خواهر و یک برادر و یک نامادری . و ازمایش DNA با برادر سوم خودم انجام دادم و همچنین دادگاه حکم به ایرانی بودن و صدور شناسنامه صادر کرده. ولی امروز بعد از ده روز پیامی مبنی بر تجدید نظر خواهی پرونده در شعبه حقوقی دریافت کردم. ایا حالا باید چکار کنم و چه مشکلاتی بر سر راهم وجود دارد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به دادگاه تجدید نظر مراجعه نموده و دادخواست تجدید نظر خواهی طرف دعوا را مشاهده کنید