مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام خسته نباشید من چند تا از حساب هایم مسدود شده و تو همراه بانک میرم میزنه به دلیل تراکنش‌های مشکوک مسدود شده رفتم پلیس فتا گفت شعبه 14بازپرسی شیراز مسدود کرده آیا الان میتونم حساب جدید افتتاح کنم و اون حساب ها رو چه جوری رفع کنم

پاسخ ها :

افتتاح حساب در صورت مسدودی حساب های بانکی مسدودی حساب های بانکی به دلیل تراکنش های مشکوک مسدودی حساب های بانکی افتتاح حساب بانکی