مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تحت عنوان رباخواری ، خیانت در امانت و اخاذی

باسلام ، بنده سکسال پیش به شخصی مبلغ یک میلیارد تومان پول به صورت بخشی به حساب ایشان بخشی طلا و سکه و بخشی را نقدا پرداخت نموده و با ایشان قراردادی تحت عنوان قرارداد قرض الحسنه به امضا رسانده و یک میلیارد تومان سفته عندالمطالبه طی رسید در قرارداد از ایشان تحویل گرفته و برای عدم پرداخت هر کدام از اقساط طی 12 ماه وجه الاتزام روزانه 3میلیون تومانی نوشته ایم ، حال شخص قرض گیرنده از پرداخت اقساط استنکاف ورزیده و بنده سفته هایش را واخواست کردم ایشان تحت عنوان خیانت در امانت و رباخواری از بنده شکایتی مطرح نموده و حال مدعی به دریافت فقط وجه (کارت به کارت) شده است، و از تحویل اجناس و سکه و طلا و پول نقد سر باز زده است ، حال این شکایت میتواند برای ایشان به ثمر نشیند؟ یا بدلیل قرارداد و اقرار شخص به سفته عندالمطالبه و بدهی اش تحت عنوان قرارداد قرض الحسنه قرار بر منع تعقیب صادر میشود؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
با توجه به توضیحات شما ، جرم ربا نیست