مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خرید ملک

با عرض سلام و احترام

ملکی دارم که مشتری خواهان خرید آن میباشد و میخواد 500 میلیون باقیمانده وجه ملک را بصورت چک شش ماه بعد پرداخت نماید/ چک شش ماه بعد را داده و شش ماه بعد سند بنام ایشان بعد از تسویه زده شود / با توجه به شرایط فعلی کشور و میزان تورم حال حاضر این 500 میلیون که شش ماه بعد / نقد میشود ارزش کنونی حال حاضر را نخواهد داشت و شش ماه دیگر با توجه به افزایش قیمت مسکن _ قیمت مسکن / هم قیمت کنونی نخواهد بود / سوال این است که آیا در اینگونه معاملات سود پول هم به قیمت کنونی مسکن اضافه میشود یا خیر/ مثلا سود شش ماه 500 میلیون با سود بانکی 30 درصدی که پرداخت میکند سی و شش میلیون هفتصد هزار تومان خواهد بود / آیا در معاملات اینگونه فروشندگان این سود را حساب میکنند و به مبلغ باقیمانده اضافه میکنند یا خیر ؟ / لطفا راهنمایی نمائید / چون خریدار هر گونه افزودن سود به اصل 500 میلیون را خلاف قانون میداند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حساب نمیشود مگر اینکه در قرارداد این شرط را ذکر کرده باشیذ