مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حقوق مادر فوت شده ، بازنشسته کشوری و درصد آن؟

سلام وکلای گرامی من چند بار سوال پرسیدم ولی از شما عزیزان کسی پاسخگو نبودن. ممنون میشم منو راهنمایی کنید من دختری هستم مجرد با 20 سال سابقه کار در تامین اجتماعی ولی دیگه تمایلی به کار کردن ندارم آیا می توانم حقوق مادر فوت شده ام رو که بازنشسته کشوری بودند بگیرم چون قوانین سازمان کشوری ظاهرا فرق میکنه و سوال بعدی اینکه اگر تعلق بگیره چند درصد حقوق به من پرداخت میشه؟ کل حقوق یا درصدی از اون؟ ممنون