مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از سوی مرد

با سلام وخسته نباشید
شوهر من به دلیل عدم تفاهم درخواست طلاق داده و من به خاطر بچه هام اصلا راضی به طلاق نیستم
بچه هام 13،6،4ساله هستند
شوهرم زورمیگوید و میگوید هم طلاقت میدهم و هم بچه ها رو از تو میگیرم.
راهنمایی کنید من چی کار کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان اگه بخواهد شما رو طلاق دهد باید تمام حقوق مالیات را بپردازد شما بهتر است مهریه . و اجرت المثل خود را اجرا بگذاری. تا با حربه مالی وی را به توافق وادار کنید . فرزند 13 ساله شما اگر دختر است از قانون حضانت خارج است و خودش میتواند تصمیم بگیرد و دیگر فرزندان نیز. تا 7 سال باید نزد شما باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید تا تمام حقوق شما از او بگیرد و مجبور شود دادخواست مود را پس بگیرد
اگر تهران هستید من در خدمتم و اگر پول وکیل ندارید حداقل در مرحله شما را راهنمایی می کنم با مبالغ کمتر
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید
وکیل کشاورز هستم

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام، شما نیز میتوانید حقوق مالی خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق یکطرفه توسط زوج ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید
مهریه ، نفقه معوقه ، اجرت المثل ایام زوجیت ، نحله
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق طلاق با مرد است و طلاق بر خلاف نکاح، نیاز به اراده شما ندارد.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

حق طلاق برای شوهرتون هست و حق حضانت و سرپرستی تا سن 9 برای دختر و 15 برای پسر هستش و بعد از آن حضانت مطرح نیست.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
جنسیت فرزندان در سوال مشخص نیست
از آنجاییکه حق طلاق با مرد است ایشان می‌توانند شما را طلاق دهند البته پس از صدور رای از دادگاه البته قبل از اجرای صیغه طلاق باید حقوق شما من جمله مهریه نفقه و اجرت المثل و جهیزیه را تعیین تکلیف نمایند.
حتماً با یک وکیل مشورت نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شوهر میتواند هر وقت که بخواهد همسر خود را طلاق دهد ولی در مقابل موظف است حقوق مالی زوجه را بپردازد. در دادگاه تمام حقوق مالی خود از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت، جهیزیه و ... را مطالبه کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
طلاق در صورتی انجام میشود ک ایشان تمام حقوق مالی شما را ایفا نمایند و همچنین بچه 4و 6 ساله تاهفت سالگی نزد شماست و حضانت با شماست و بچه 13ساله در صورتی کدختر باشد خودش انتخاب میکند ک با چ کسی زندگی کند و در صورتی ک پسر باشد تا 15سالگی حضانتش با پدر است
نگران نباشید جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر طلاق توسط ایشان صورت پذیرد باید تمام حقوق قانونی شما را پرداخت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرزند 13 ساله شما اگر دختر است از قانون حضانت خارج است و خودش میتواند تصمیم بگیرد و دو فرزند دیگر تا چ7سالگی با شما هستند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اقدامات شما ممکن است باعث شود تا ایشان پشیمان شود. اقدامات قانونی که بایستی با مشورت وکیل صورت گیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه جنسیت فرزندان چیست پاسخ متفاوت خواهد بود . بهتر است تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق طلاق با شوهر است و اگر بخواهد می تواند طلاق بدهد و شما می توانید مهریه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کنید که ممکن است زوج دادخواست اعسار بدهد و به صورت اقساطی پرداخت کند.
حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر است مگر اینکه با توجه به مصلحت فرزندان دادگاه خلاف این موضوع تشخیص دهد و بعد از سن بلوغ خودشون می توانند تصمیم بگیرند که پیش پدر یا مادر زندگی کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای طلاق باید همه حقوق مالی شما بعلاوه نصف دارایی را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
زوج می‌تواند طلاق دهد اما می‌بایست حق و حقوق زوجه را در این سالیان و مهریه را پرداخت نماید حضانت بستگی به جنسیت و سن فرزندان دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلاق حق مرد است مطابق ماده1133قانون مدنیاما ملزم به پرداخت حقوق مالی ماده 29حمایت خانواده هت