مشاوره حقوقی رایگان - انباری من در پارکینگ همسایه

باسلام واحترام
بنده یک واحد آپارتمانی خریدم که دارای یک انباری (در انتهای پارکینگ همسایه) است. انباری در سند مالک اول بوده و در تقسیم نامه مرکز اسناد نیز موجود است. در انتقال سند از مالک اول به اینجانب که با پایانکار موقت انجام شد نیز انباری در سند بنده ثبت گردید. الان با درخواست پایانکار دائم از طرف شهرداری گفتند که ماده 100 انباری پرداخت نشده! و من مجبور به پرداخت جریمه ماده صد شدم و درب انباری را به طرف پارکینگ خودم جابجا کردم. الان همسایه رفته دیوان عدالت اداری شکایت کرده که این انباری ( که انتهای پارینگ ایشون هست ) مزاحم پارک ماشینم هست و تقاضای تخریب انباری را داده است. "انباری من در قسمت مشاع انتهای پارکینگ همسایه ساخته شده بوده است."
1) آیا شهرداری میتوانسته بدون کمیسیون ماده صد و جریمه انباری را در سند مالک اول بیاورد؟
2) آیا الان با توجه به اینکه متراژ پارکینگ همسایه طبق سندشون 2.5*5 است و از انتهای فضای پارکینگ ایشون تا دیوار انباری اینجانب 30سانتی متر هم فضای مشاع وجود دارد با این وجود آیا مامور دادگستری میتواند دستور به تخریب انباری من بدهد؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با توجه به اینکه حسب اعلام جنابعالی موضوع در دیوان عدالت اداری مطرح است لازم است برای دفاع مناسب از حقوق حقه خود از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید موفق باشید