مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه شما از کلانتری به دادسرا ارسال شد

شکواییه شما از کلانتری به دادسرا ارسال شد به چه معنا هست؟ من از کسی شکایت کردم یا کسی از من؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقتی نوشته شکواییه شما یعنی شما شکایت کرده اید اگر نکرده ممکن است اشتباه صورت وبرای پیگیری می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی جویا شوید برای پیامک ارسالی به گوشی شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر شکایت از جانب شماست می‌توانید به کلانتری مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه که در توضیحات ظاهرا شکایتی در این مبنا ای شما طرح شده که به دادسرای مربوطه ارجاع شده است