مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تیپ پایین خودرو از فروشنده

با سلام اینجانب یک دستگاه خودرو 206 معامله کردن ولی سند فعلا نزدیک فروشنده تو آگهی و هم تو قولنامه تیپ 3 ذکرده ولی ماشین تیپ 2است آیا من می توانم از ایشان ادعای خسارت بکنم

پاسخ ها :

دریافت خسارت تیپ پایین خودرو از فروشنده تیپ پایین خودرو خریداری شده تیپ خودرو خرید و فروش خودرو خودرو خسارت