مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند توسط خریدار خودرو

با سلام خدمت شما عزیزان
بنده ساله 94 بدون رفتن به بنگاه یا قولنامه ای چیزی ماشینمو فروختم به آشنامون،البته چون اشنا بود ازش نخواستم بریم بنگاه، الانم که ساله 99 هنوز نیومده بنام خودش بزنه، همه ی مدارکم دست اونه ‌نمدونم چطور میشه از شکایت کرد که بیاد ماشینو بنام خودش بزنه، ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بدوا برای ایشان اظهار نامه ارسال نمایید که برای انجام مراحل انتقال مراجعه نمایند در غیر اینصورت و عدم مراجعه ایشان درخواست فک پلاک خود را از طریق دادگاه پیگیری نمایید تا خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل گردد