مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام خسته نباشید ببخشی من یک سوال داشتم باشوهرم اختلاف داریم من برای نفقه ام شکایت کردم شوهرم برای تمکین شکایت کرده مابرای باراول جلسه دادگاه تمکین رفتیم حرف هامون زدیم دادگاه گفت بروید جواب رای ابلاغیه براتون میادمنتظر بودم تاجواب رای دادگاه تمکین بیادولی هنوزجواب رای تمکین نیومده الان دوباره ابلاغیه برام اومده شوهرم باشماره پرونده جدید دوباره مجدد برای باردوم شکایت تمکین کرده رای تمکین اولی فعلا نیومددوباره مجدداشکایت کرده یک ماه دیگر دوباره جلسه دادگاه گذاشته لطفا توراخداراهنمایی ایم کنیدچی کار کنم شوهرم چند بارمیتونه شکایت تمکین کند؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام به استناد بند2ماده 89 قانون آیین دادرسی مدنی چون طرفین پرونده یکی میباشند ونسبت به موضوع درحال رسیدگی است قرار رد دعوی صادر میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شماره پرونده قبلی را ببرید بزارید رو پرونده جدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه دوم مراجعه کنید و اعلام کنید در شعبه دیگری این موضوع در حال رسیدگی هست قرار رد دعوا یچبرای همسرتان صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً دادخواست اولیه تمکین همسرتان با ایراد شکلی رد شده است که مجدداً تقاضا کرده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مطمئن شدید که چنین فرضی صحیح است شماره کلاسه بایگانی پرونده تمکین اولی را در دومی اعلام نمایید طی لایحه‌ای از طریق دفتر خدمات قضایی