مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام خودرویی مورخ 2سال 1402 از برادر خانم خانومم خریدم قولنامه ومبلغ 85 میلیون تومان دادمش وپلاک تعویض به نام همسرم زدم وتمام..تا این که شش ماه بعد مشتری 130میلیون خواستش واین خائن که دراطراف ... ساکن هست به شیراز با زنش ... آمدند به محض دیدن ماشین که خرجش کرده بودم گفت من چندروزی خودرو را لازم دارم واین ماشین مال کسی است لازمش دارد باید ببرد واگر خواستی بفروشی من 135 می‌خوامش خلاصه من اعتماد کردم به همراه کارت وبیمه دادمش وسوارشد رفت خلاصه هی امروز وفردا تا بعداز سه ماه به منزل من آمدند گفتمش ماشین چکارکردی گفت امن هست خونه پارک هست ولی دختر هفت ساله اش گفت عمه ماشین بابام داد ... خانوم.. حالا دوستش هست و هدیه داده یا پول خدا داند زنگ به شوهرش زدم گفت خریدم من اطلاع دادم سند نمیخوای کارت سوخت شاید سرقتی باشد هیچی چون مفت بوده. بیخیال بود من شش ماه بعد توقیف خودرو راهور گرفتم وتوقیف شد هفت روز بعد برادر زنم آمد گفت ریش گرو میگذارم با ضمانت من رفع توقیف کن پولش یا خودرویت میده من هم رفتم رفع توقیف کردم ولی نداد تا شکایت کردم ویک سال و اندی هست مجددا عدم حضورش توقیف خودرو وجلب خودش نیابتی گرفتم خودرو را مخفی کردند. خودش راباکفالت دادگاه ... ازادکرده وان خانم ... راهنمایی کرده که شکایت خودش ومن را التزام به سند کرده خوشبختانه جلسه دادگاه خودش نیومد خانم توی شکایتش دوسال قبل خریداری کرده و قولنامه ارائه داده که به عرض قاضی رساندم وبیرونش کرد وتا تعیین وتکلیف پرونده خیانت عدم رسیدگی زد. حال بااین موضوع که شاهد ونامه مکتوب دال برمالکیت ارائه دادم و پرونده برگشت خورده خودرویم چه میشود وضررزیان یک سال وشغل مدارس سرویس دهی همه پوچ فنارفت تورا به خدا راهنمایی کنید دیگه چکارکنم ضمنا دومرتبه اظهار نامه فرستادم برای دونفرشون که ظرف 24 ساعت خودرویم عودت وتحویلم دهید وهیچ کس حق خرید فروش ندارد درصورت این کار از نظر من مالک هستم مردود و باطل هست ممنونم همچنان چشم به راه پاسخ شما عزیز هستم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی گزینه مشاوره رایگان در حد پرسش چند خطی شما می‌باشد
مورد شما نیاز به مشاوره تلفنی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد