مشاوره حقوقی رایگان - چک حامل

سلام چکی حامل مبلغ دو میلیون یک ماه دستم بود استعلامم گرفتم از سامانه چک و بانک هم دو یا سه بار بردم مورد نداشت حالا روز موعد که یه هفته پیش بود بانک گفت مشکل داره صاحب حساب بسته جلوشو و یه بابایی از من شکایت کرده گفته مال من بوده گم کردم تکلیف چیه راهنمایی میخام خواهشن

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بانک میبایست چک را برگشت زده علت آن را ذکر نماید برای پاسخ گویی به شکایت واهی ایشان نیز با شهودی که دارید در دادگاه حاضر شده دارنده با حسن نیت بودن خود را اثبات نموده پس از رد شکایت برای توقیف اموال ایشان اقدام نمایید موفق باشید