مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش

با سلام ،بنده سال 98 در آموزش و پرورش بصورت پیمانی (ماده 28) مشغول به کار شدم،اکنون بنا بر شرایط کاری دیگر تقاضای لغو قرارداد دارم
اما کارشناس آموزش و پرورش ناحیه موافقت نمی کنند، چطوری باید اقدام کنم؟از اداره کل (اهواز) کدوم قسمت باید برم تا همکاری کنند؟
نمیدونم رضایت کارشناس ناحیه شرط لاینفک هست یا راهی دارم برای استعفا؟
لطفا راهنمایی کنید
مرسی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به سلسله مراتب تا وزارت استعفا بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به نظر موافقت ارگان مربوطه دارد.