مشاوره حقوقی رایگان - 18سالمه و میخوام ملاقاتم را با والدین تغییر دهم

سلام وقت بخیر 18سالم هست و دختر هستم میخوام حضانتم رو بدهم به بابام به دلیل این که مادرم گناه دارد و از پس خیلی چیزا بر نمیاد اما میخوام افزایش ملاقات و تعیین ملاقات با مادرم خودم در دادگاه تعیین کنم آیا میشود؟ اجازه میدهند؟ یعنی سه روز یا چهار روز آخر هفته ها پیش مادرم باشم یا یک هفته پیش مامانم و یه هفته پیش بابام باشم آیا همچین درخواستی بکنم قبول می‌کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دختر 18 ساله از تحت حضانت خارج شده است
و خود دختر می تواند مستقل زندگی نمایید
پدر مکلف است که نفقه دختر مجرد خود را پرداخت نماید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هروقت بخواهید میتوانید درکنارهریک از والدین باشید ونیازی به دادخواست واجازه دادگاه ندارید.هزینه های شمادرهرصورت با پدر میباشد