مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن خریدار خودرو

سلام بنده به عنوان فروشنده خودرویی را به یک نفر فروختم که قبل از معامله خریدار خودرو را به چند نفر از متخصصان نشان داد و پس از تایید آنها اقدام به معامله و تنظیم سند قطعی در دفترخانه نمود. اکنون پس از چند روز نسبت به ایرادات خودرو معترض بوده و درخواست ضرر و زیان نموده. آیا این درخواست خریدار قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه برگه معاینه و بازدید در زمان انجام معامله دارید به فاقد نقص بودن یا ایراد داشتن خودرو در آن اشاره میشود در غیر این صورت با شکایت ایشان موضوع به کارشناسی ارجاع میشود و کارشناس تشخیص میدهد که این ایراد قبل از انجام معامله وجود داشته است یا خیر موضوع فوریت در اعلام فسخ قراداد نیز مهم است که از طریق دادگاه احراز میشود موفق باشید