مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اجرت المثل

سلام وقت بخير. براى اجرت المثل اقدام كردم حكم قطعى براى پرداخت اومده،لايحه دادم كه بره اجراى احكام،مى خواستم بدونم شوهرم بخواد اعسار بزنه وقتى پرونده رفته اجراى احكام مى تونه اعسار بزنه؟تاالان كه مهلت يك ماهه بهش داده بوددادگاه اعسار نزده

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بله می توانند دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده حکم تقدیم نمایند .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می‌تونه اما معمولا اجرت المثل مبلغ زیادی نیست