مشاوره حقوقی رایگان - استعفا در شرایط کرونا

سلام من در جایی مشغول به کار بودم و حالا به خاطر کرونا و به خاطر اینکه جزو مشاغل پر ریسک هست دیگه نمیخوام که برم. حالا موضوع این هستش که به من از اول گفته بودن در صورتی که بخوای بری باید از 2 ماه قبل خبر بدی در غیر اینصورت جریمه میشی . و از من 30 میلیون سفته در وجه شخص گرفتن . من الان میتونم به خاطر شرایط خاص کرونا نرم ؟ و اگه نرم اونا میتونن با سفته منو اذیت کنن ؟ قانون کدوم سمته ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه بر روی سفته های شما اقدام نمایند جنبه کیفری خیانت در امانت دارد چنانچه شما را جریمه نمایند و حقوق شما را توقیف نمایند برای مطالبه آن از طریق اداره کار اقدام نمایید برای استرداد سفته های خود بدوا اظهار نامه و سپس طرح دعوی نمایید .