مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشارکتی بدون اطلاع

سلام خسته نباشید. ما در یک منطقه ای بک زمین داشتیم و اون زمین رو با مهندسی مشارکتی ساختیم و به 4 مغازه تبدیل کردیم. دو مغازه برای ما و دو مغازه برای اون شخص. حالا بعد از مدتی که اون شخص تعیین شده بود مغازه ها درست شدن. اون ها به کنار الان مسئله ی اصلی ما این است که این شخص یکی از اون مغازه ها را بدون اطلاع ما به کسی فروخته است بدون این که معلوم بشه کدوم مغازه مال کیه. سوال اصلیه من این هست که میشه ما از این فرد شکایت کنیم و به نفع ما در بیاد با اینکه آن شخص صد درصد کسانی رو میشناسد تا کمکش کنند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد