مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ارث ناقص

با سلام و خسته نباشید، 45 سال قبل پدر بزرگم فوت کرده و وراثشان تقسیم نامه بدون امضا برخی از ورثه ها تنظیم کرده اند و بر طبق آن تقسیم نامه در زمین های خود زراعت می کنند. 5 سال پیش یکی از وراث اقدام به تنظیم شکایت کرده و زمین ها به مزایده گذاشته شد. و قسمتی از زمین ها فروش رفت. حال وراث زنده تصمیم گرفته اند آن تقسیم نامه ناقص را در دادگاه مورد تصدیق قرار داده و جلوی مزایده را بگیرند و پرونده مختومه شود. آیا امکان دارد؟ و اگر بلی، سونوشت زمین های فروخته شده در مزایده چه می شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به این راحتی نیست که صرفا اونو ارائه بدید و جلیو مزایده گرفته شود نیاز به اثبات دارد