مشاوره حقوقی رایگان - حکم زندان برای 800 گرم تریاک

سلام وقتتون بخیر عزیز ببخشید من 4ماه پیش با 800گرم تریاک گیرافتادم. وبا 300میلیون وثیقه آزاد شدم الان درجلسات دادگاه هم برا دفاع شرکت نکردم والان حکم صادر شده 2سال حبس تعزیری درجه 5 به همراه 40ضربه شلاق و 10میلیون تومن جریمه شدم
حالا به نظر شما میشه این دوسال زندانی رو بخرم و پول واریز کنم نرم زندان ؟؟
چون تازه نامزد کردم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه حبس قابلیت خرید و فروش ندارد ولی می‌تواند تبویل به جریمه نقدی شود ولی در حال حاضر جریمه نقدی سوای از حبس است برای شما می‌توان در تجدید نظز تخفیف گرفت یا تعلیق و تعویق کرد البته صرفا در حیطه قانون و حتمی نیست