مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری استخدام

سلام خسته نباشید من یه تبعه قانونی افغانستانی هستم
چند وقت پیش توی سایت اگهی استخدام دیدم که واسطه بودن و رفتم صحبت کردم و بهشون 600 تومن پول دادم و فرم دادن که توش نوشته بودن نمیدونم در چه شرایط هایی و فلان و اینا پول برگشت داده نمیشه و امضا و اثرانگشت هم گرفتن و گفتن که برو فلان جا استخدام میشی وقتی رفتم اونجا گفتن اتباع اصلا استخدام نمیکنن و اصلا این خانم هارو نمیشناسن و اصلا معلوم نیست این ها واسطه هستند یا نه و 200تومن هم هزینه رفت و برگشتم شد واسه ی هیچی

الان این کلاهبرداری حساب میشه؟
برم اونجا زنگ بزنم 110 یا چیکار کنم
شاید پول زیادی به حساب نیاد اما تو این شرایط اقتصادی واقعا برای من خیلیه
خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر متقلبانه و بدون هیچ مجوز قانونی به عنوان استخدام از شما ول دریافت کرده‌اند و چنانچه تبعه افغانستان صورت قانونی در ایران زندگی می‌نمایید می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه آنان به اتهام کلاهبرداری شکایت نمایید. به هر حال تشخیص و تصمیم نهایی قاضی ملاک عمل است