مشاوره حقوقی رایگان - تخلف قانون از سوی ماموران انتظامی

سوال دارم هر چه مواد مخدر گیر میارن تو ماشین توقیف می‌کنند و پارکینگ انتقال جرثقیل و... هزینه های نجومی ،،،ایا یک گرم جنس در ماشین پیدا شد اینست روال قانونی یا اینکه قانون می‌گوید به اندازه وزنت اگر جنس در ماشین بود توقیف خواهد شد،،نه اینکه نیم گرم یک صوت پیدا کردید چپاول کنید اموال ملت را ،،،حال نظرتان چیست در مورد توقیف خودرو حمل مواد مخدر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر تخلفی از سوی مامورین انجام شده با شماره 197 بازرسی نیروی انتظامی تماس حاصل فرمایید .