مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد و حقوق کارمندی

با سلام و عرض خسته نباشد بنده دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار هستم که به صورت پاره وقت و قرارداد کاراموزی همراه با حقوق ثابت در یک شرکت مشغول به کار هستم سوالی که برای بنده پیش اومده این است که مدیر عامل شرکت اعلام کرده که بنده به دلیل اینکه از 1 فروردین تا 15 فروردین مرخصی بوده و همچنین به دلیل مریضی همراه با نامه پزشک به مدت 5 روز در خانه بوده که مجموعا از ماه بنده به مدت 20 روز از ماه در محل کار خود حاظر نشده پس در ماه از طرف بنده خروجی صادر نشده پس به همین دلیل بنده هیچ گونه حقوقی در ماه فروردین دریافت نخواهم کرد آیا کار مدیر عامل قانونی میباشد یا خیر
همچنین از بنده برای دریافت شغل مبلغ 200.000.000 میلیون تومان سفته گرفته که اطلاعاتی از شرکت خارج نکرده و یا زیر هیچ گونه از مفاد قرارداد نزنم و حالا اگر بخوام از شرکت خارج بشم باید یک نفر را بنده به جای خود معرفی کرده و اون بنده خدا به مدت 3 ماه کاراموزی کاملا رایگان برای شرکت انجام داده بعد از استخدام ایشون بنده اجازه استعفا دارم
اگر امکانش هست برای این دو سوال بالا یک جواب ارائه بدین ممنون میشم