مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

لام خسته نباشید من دوسال پیش به یکی از دوستان دوران مدرسم کارت عابربانکمو دادم گفت حالم خرابه برام میخوان پول بزنن کارت ندارم منم ازهمه جا بی خبر کارت خالی دادم بهش گفتم پولتو برداشتی کارتو بیار،،من اصلا خبرنداشتم این میخواد چی کنه نگو رفته کارت فروخته به کلاهبرداری اینترنتی ده ملیون کلاهبرداری کردن الان برامن ابلاغیه اومد حبس وردمال اومده از اصفهان من همدانم الان من پول طرف بدم میتونم حبسی که دادن بجاش پول بدم اصلا بگم کار من نیست قبول میکنن؟؟ الان تا 28 وقت دادن لطفا بگین من چی کنم بخدا من گفتم رفیقمه حالش بده کارتمم خالی بود دادم بهش بی معرفت کرد

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام رد مال را انجام داده و سعی در اخذ رضایت از طرف داشته باشید

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. باید ثابت کنید کارت اعتباری در این مدت در دست شما نبوده است.