مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

باسلام برادربنده تقزیبا 15سال قبل سرباز بوده چندبار فرار کردن و حتی به زندان هم رفتن وبعد ازمعرفی به یگان به سرخدمت نمی رفت بعدازمدتی دوباره تصمیم میگرفتن برن دا دگاه وضمانتوتاکارش درست می‌شود باره نمی رفتنشاید4تا5مرتبه تکرارشداین قضیه وادامه داشت وبالاخره حاضربه خدمتنشدوازد.واج کرد الان بچش 6سالش شده خواستم بپرسم برای گرفتنکارت چکارکنه به مشکل برمی خوره درآینده وکلا راه حل موضوع چیه بااین مشکلات که متاهل نمیتونه خدمت بره گچکاربایدکنه مستاجر کارگر یموقع ت زندگیش گیرنمیشهواسه فرارازخدمتش ممنون

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام به مشکل که میخوره برای گذرنامه و استخدام و ...اما ممکنه در آینده قانونی تصویب بشه که شامل حال ایشون هم بشه