مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق مسکن از همسر

سلام
قم ازدواج کردم و همسرم بعد یک سال با مادرشوهر خواهرش هم خانه کرد و با هدایت مادرش تو شغلی که داشت تخلف و زد بند مالی کرد و به زندان محکوم شد و خانه که اجازه بود را خالی کردم و تحویل صاحب خانه دادم و به خانه پدر برگشتم و پول پیش خانه هم مادر شوهرم گرفت الان کار کردم و جریمه شوهرم دادم الان نزدیک به آزادی هست و مادرش باز داره دخالت می کنه و دنبال طلاق بگیریم بچه 3ساله دارم
آیا می توانم شکایت کنم و حق سکونت را از شوهرم بگیرم و شهر خودم زندگی کنیم

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.خیر امامی توانیددردفتراسنادرسمی باتوافق همسرتان این حق رابگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام برای این امر نیاز به مشاوره ی مستقیم با وکیل دارید