مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی ملک

با سلام...پدر من سال 1354 یک باغ رو با قولنامه خریده از شخص الف....شخص الف کپی سند باغ رو داده پدرم....اصل سند باغ بار دوم سال 80فروخته به دیگری...‌و دیگری از پدرم شکایت کرد برای گرفتن باغ...قولنامه خرید باغ رو پدرم گم کرده و کپی قولنامه رو هم رو نکرد در دادگاه و کپی سند رو هم دیگری گفت جعل و باغ گرفت از پدرم...الان(( اصل قولنامه ))پیدا شده و((اصل سند باغ)) هم در جهاد کشاورزی پرسیدیم گفت در دفتر بزرگشون مربوط به زارعین روستا ثبت شده ایا میشه شکایت مجدد کرد و باغ رو پس گرفت ...با تشکر

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی رای دادگاه را جهت مطالعه وکیل ارسال و گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک و رای دادگاه و دادخواست طرف را ببینم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که رأی صادر شده از دادگاه مورد مداقه قرار گیرد.