مشاوره حقوقی رایگان - چیکار کنم حساب بانکیم با واریز زیاد مسدود نشه؟

سلام
من میخوام فروش آنلاین داشته باشم به‌ این‌ صورت که شماره کارتمو به‌ خریدار میدم اون به‌ کارتم پول واریز میکنه. از اونجایی که قراره تخفیف داشته باشم و معمولا تو اين بازده زمانی فروش بیشتر میشه پولی که به‌ کارتم واریز میشه هم بیشتر میشه یعنی تعداد واریز بیشتر میشه. حالا من یه سوالی برام پیش اومده آیا ممکنه اینطوری حساب منو مسدود کنن؟ باید چیکار کنم که حسابمو مسدود نکنن با فکر نکنن من کلاهبرداری کردم از اونجایی هم کار آنلاینه و هیچ مغازه و کارت خوانی هم وجود نداره من هیچ مجوزی هم ندارم. میشه لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام، شما وقتی کاری تجاری می کنین باید مجوز داشته باشین در غیر این صورت ممکنه مشمول جرم فرار مالیاتی بشین