مشاوره حقوقی رایگان - تبعات مشکوک الوصولی برای ضامن

باسلام،در سال 97 ضامن وام مسکن مهر بودم و در همان تاریخ خانه به صورت محضری و وکالتی فروخته شد ولی اکنون متوجه شدم پس از چند دوره نقل و انتقال محضری، هیچ یک از خریداران اقدام به جابجایی ضامن و نهایتا جابجایی 5 برگی که مانند سند مسکن مهر تلقی می‌شود نکرده اند. اکنون پدر من که موکل اصلی بوده فوت شده و همه وکالت های بعدی هم ملقی شده. در خصوص جابجایی ضامن هم خریدار آخر فوت شده و دعوای وراث درمیان است. آیا این اقساط معوق جمعا به مبلغ 14 میلیون تومان تبعات برای من خواهد داشت؟ در چه حد؟ آیا امکان ممنوع الخروجی با ابن سطح کم بدهی هست؟ در گزارش عملکرد مالی من این مبلغ بعنوان کل مشکوک الوصفی ها لحاظ شده است. متشکرم .

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگه منظورتون اینه که شما ضامن مرحوم پدرتان بودین و ایشون خونه را وکالتی فروختند و بعد از اون هم چند مرحله وکالتی فروخته شد، بله شما همچنان ضامن هستین چون وکالت در فروش به معنای فروش نیست و با فوت موکل اول در واقع وکالتی هم وجود ندارد. شما به میزان مسئولیتتان که معمولا در ضمانت بانکها تضامنی است یعنی به اندازه کل بدهی،مسئولیت دارین...ممنوع الخروجی برای این بدهکاری تقریبا بعیده