مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

جلو گاراژم کانتینر گذاشتم. جرثقیل دنده عقب آمده زده به کانتینرم و رفته. بعد از سه روز که از مسافرت آمدم فهمیدم باهاش تماس گرفتم و گفتم زدی و رفتی قبول کرده ولی اعلام خسارت برای درست کردنش کردم قبول نکرد و گفته خودم درست میکنم. با آهنگر متخصص صحبت کردم گفت کار سختی هست و کار هر کس نیست ما که کارمونه کار سختیه. حالا ظاهرا داریم به مشکل میخوریم. و میخام شکایت کنم باید چکار کنم و روال به چه صورتی هست؟

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما میتونید با طرح دعوای خسارت از ایشون مطالبه خسارت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فورا یه تامین دلیل بکنید بعد دادخواست مطالبه خسارت بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer