مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام زوجه هستم درخواست طلاق دادم ومشاوره رفتم مرکزمشاوره بازوج چندین مرتبه تماس گرفته اماحاضربه همکاری واومدن به مشاوره نیستن قصدشون ازارواذیت است چکارکنم؟عدم همکاری ایشان درروندطلاق نفعی برای من دارد؟تشکر

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

مرکز مشاوره طی نامه ای این امر را بیان می‌دارد. وقابل ارائه به محاکم هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلی نیست مرکز مساوره گزارش خودرا ارائه خواهد داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به مسکن مشاوره اعلام کنید که به دلیل سختی و عسر و حرج و بعد از پرداخت هزینه مشاوره در آخرین روز مراجعه و گواهی عدم سازش را دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به هر نحوی امکان سازش بین زن و شوهر وجود نداشته باشد و مشاور تشخیص دهد که ادامه جلسات مشاوره اهمیتی ندارد، در نهایت گواهی عدم امکان انصراف از طلاق صادر می‌شود