مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه مستاجر

سلام و خسته نباشید
مستأجری قراردادش پایان یافته و به ملک مورد اجاره خسارت زده ، حالا هم نه درست میکند نه هزینه اش را پرداخت میکند ،
میشود با چک ضمانت را برگه کرد و تحت فشار قرار داد تا خسارت وارده را دریافت یا مجبور به درست کردن مورد اجاره کرد ؟ در چک هم نوشته ضمانت تخلیه.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

این چک برای ضمانت تخلیه است اما شما میتونید پول پیش رو توقیف کنید و دادخواست مطالبه خسارت علیه ایشون بدید
09136098441 رجاییان