مشاوره حقوقی رایگان - زمان اعتراض

باسلام واحترام
بنده زوج هستم .
دادگاه بدوی بنده محکوم به هر10 ماه یه سکه شده ام .
درمهلت 20 روزه تجدید نظرنتوانستم اعتراض کنم .
سوالم اینه :
از زمان اتمام مهلت تجدید نظر چه مدت فرصت اعاده دادرسی دارم .
مدت زمان اعاده دادرسی اززمان صادرشدن رای بدوی است یا بعدازاتمام تجدیدنظر.
هرکدام هستن بهم بگیدچندروزمهلت اعتراض دارم .
آیا بایداعاده دادرسی کنم یا فرجام خواهی
ممنون ازشما

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اعاده دادرسی مرحله پیچیده ای می‌باشد گزینه مشاوره تلفنی را فعال نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام

مهلت اعاده دادرسی حقوقی و کیفری برای افراد مقیم ایران بیست روز و برای افراد مقیم خارج از کشور دو ماه است. مهلت اعاده دادرسی نسبت به احکام قطعی که به صورت حضوری صادر شده‌اند از تاریخ ابلاغ حکم آغاز می‌شود، اما در ارتباط با احکام غیابی صادر شده، با انقضای مهلت درخواست تجدیدنظر و واخواهی آغاز می‌شود

صورتی که مهریه، به صورت وجه نقد است و خواسته دعوا، بیش از 20 میلیون ریال(معادل 2 میلیون تومان) بوده و همچنین، رای مهریه، از دادگاه بدوی خانواده(و نه دادگاه تجدیدنظر) صادر گردد، نحوه اعتراض به حکم مهریه، به روش فرجام خواهی حقوقی می باشد.